Nieuws

Het Repair Café Vught staat weer paraat op zaterdag 7 oktober. Kunnen we u helpen?

Het Repair Café
Het werk van het  Repair Café is goed voor het milieu omdat er minder wordt weggegooid. Bijna 70 % wordt met succes gerepareerd!
Terwijl de vrijwilliger met de reparatie bezig is, kijken de klanten mee en wordt er een praatje gemaakt. Het is dus leerzaam, gezellig en voordelig.
Heeft u nog reparaties liggen?  U kunt bij ons terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, fiets, laptop, computer, kleding/textiel en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden, een fietsband die geplakt moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht. In verband met de drukte kunt u per persoon met maximaal 2 reparaties komen.
  
Kledingwinkel Hebbes ook open
In de tweedehands kledingwinkel Hebbes is veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden. Loop er gerust even binnen.