Nieuws

Welkom zaterdag 4 maart!

Het Repair Café Vught is weer open op zaterdag 4 maart.
We zijn open van 10.30 -15.00 uur.
De fietsen worden gerepareerd in de fietsenwerkplaats vlakbij de Stenen Hut. Na 14.30 uur worden geen nieuwe reparaties meer aangenomen. U bent aanstaande zaterdag van harte welkom.
Heeft u nog reparaties liggen? U kunt bij ons elke eerste zaterdag van de maand terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, kleding/textiel, fietsen, en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht. Alle reparaties worden gedaan door vrijwilligers. Niet alles kunnen we repareren.
Magnetrons repareren we niet.
Goed voor het milieu, goedkoop en gezellig
Het werk van het Repair Café is goed voor het milieu omdat er minder wordt weggegooid en is voordelig voor de portemonnee. Terwijl de vrijwilliger met de reparatie bezig is, kijken de klanten mee en wordt er een praatje gemaakt. Het is leerzaam en gezellig. Ongeveer 70% van de aangeboden reparaties worden gemaakt.
Kledingwinkel Hebbes is ook open
In de tweedehands kledingwinkel Hebbes in de Stenen Hut is veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden. Loop er gerust even binnen.