Nieuws

Zaterdag weer open!!!!!!!

Het Repair Café Vught staat weer voor u klaar op zaterdag 2 juli
 
Het volgende Repair Café Vught is op zaterdag 2 juli. Het is geopend van 10.30 -15.00 uur in de Stenen Hut. De lokatie is de Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught. Dit is midden op het zorgpark, vanaf de ingang bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het Repair Café is. De fietsen worden gerepareerd in de fietsenwerkplaats vlakbij de Stenen Hut. Na 14.30 uur worden geen nieuwe reparaties meer aangenomen. U bent aanstaande zaterdag van harte welkom. In de maand augustus is het Repair Café Vught gesloten in verband met vakantie.
 
Het Repair Café
Heeft u nog reparaties liggen?  U kunt bij ons elke eerste zaterdag van de maand terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, kleding/textiel, fietsen, en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht. Alle reparaties worden gedaan door vrijwilligers. Niet alles kunnen we repareren.
 
Goed voor het milieu en gezellig
Het werk van het  Repair Café is goed voor het milieu omdat er minder wordt weggegooid en is voordelig voor de portemonnee. Terwijl de vrijwilliger met de reparatie bezig is, kijken de klanten mee en wordt er een praatje gemaakt. Het is leerzaam en gezellig. Ongeveer 70% van de aangeboden reparaties worden gemaakt.