Nieuws

We gaan weer van start! Het Repaircafé Vught start op zaterdag 5 maart!

Na twee jaar staan we te popelen om weer aan de slag te gaan! Het Repair Café Vught start op zaterdag 5 maart. Het Repair Café Vught is  geopend van 10.30 -15.00 uur in de Stenen Hut. De lokatie is de Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught. Dit is midden op het zorgpark, vanaf de ingang bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het Repair Café is. Na 14.30 uur worden geen nieuwe reparaties meer aangenomen. Het kan druk worden en ook voor ons is het weer opstarten. Wij hopen dan op uw begrip.
 
Het Repair Café
Heeft u nog reparaties liggen?  U kunt bij ons elke eerste zaterdag van de maand terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, kleding/textiel, fietsen, computers, leer en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht
 
Het werk van het  Repair Café is goed voor het milieu omdat er minder wordt weggegooid en is voordelig voor de portemonnee. Terwijl de vrijwilliger met de reparatie bezig is, kijken de klanten mee en wordt er een praatje gemaakt. Het is leerzaam en gezellig. Ongeveer 70% van de aangeboden reparaties worden gemaakt.
 
Kledingwinkel Hebbes en Kadoshop zijn ook open
In de tweedehands kledingwinkel Hebbes is veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje.
En ook de KadoShop de Brandweerkazerne is open. Dit is een winkel met diverse handgemaakte artikelen. Elk stuk van hout, keramiek of textiel is uniek, heeft zijn eigen verhaal en is door cliënten gemaakt. Bijzondere producten waar u mee voor de dag kunt komen en voor elk budget is wel iets te vinden.