Nieuws

Zaterdag 23 februari zijn wij weer open!

Heeft u nog reparaties liggen? U kunt bij ons terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, kleding/textiel, fietsen, computers, leer, perzische tapijtjes en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht.
Nieuwe vrijwilligers voor het Repair Café zijn ook welkom. We zijn nu met name op zoek naar personen die handig zijn met naald en draad of naaimachine.
Het werk van het Repair Café is goed voor het milieu omdat er minder wordt weggegooid. Terwijl de vrijwilliger met de reparatie bezig is, kijken de klanten mee en wordt er een praatje gemaakt. Het is leerzaam en gezellig. Elke maand worden er ongeveer 50 reparaties aangeboden, ongeveer 70% wordt gemaakt. Afgelopen maand hebben we een record van ruim 70 reparaties gehad!

Kledingwinkel Hebbes
Ook de tweedehands kledingwinkel Hebbes is weer open. De winkel is ruim van opzet en heeft veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. Loop er gerust even binnen. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden.